Summer Event & Beta opening

Summer Event & Beta opening

Van Woensdag 17 Juli tot en met Woensdag 14 Augustus houden wij onze Summer Event Exotique + onze beta opening, het event word elke Woensdag avond gehouden van 18:00 tot en met 22:00.
Gedurende de avond kun je ritjes maken in de attracties die geopend zijn en op het event terrein kun je genieten van de artiesten die komen optreden en kun je deelnemen aan leuke activiteiten.

Neem plaats langs het strand, met een cocktail in je hand geniet je van de beats die vanaf het water komen, strijd tegen elkaar in ons aqua arena.. kom jij hier droog uit? Of ben jij een echte waaghals? Ontdek in de grote tent een walhalla aan parkours! Hoe hoog durf jij?

Elke Woensdagavond zullen er andere artiesten jouw avond omtoveren tot een waar feestje! Stamp op de beats van Sefa of chill op het strand met Frenna. Heb je even een break nodig? Neem plaats in Goliath, of zoek verkoeling in de Crazy River, deze avonden zullen nooit vergeten worden, waan je voor even op Ibiza.

Welke artiesten er op komen treden zal voor nu nog niet bekend gemaakt worden, maar dit kom je snel genoeg te weten op de sociale kanalen. Wij hebben er ontzettend veel zin in om jullie te mogen begroeten, zien wij jou straks op het strand dansen? Of verkoeling zoeken in Crazy River?

Geen reacties

Je reactie toevoegen